Zorg en Zekerheid Six Minutes Stories

Vaak leunen de beste ideeën op ijzersterke insights dus als je zo’n insight vindt, moet je hem koesteren. Soms kan het insights zelfs zo overtuigend zijn dat het min of meer het idee wordt. En dat is het geval bij het Six Minute Stories van Dawn voor Zorg en Zekerheid. Want wat veel mensen niet weten is dat je stress flink kan verminderen 6 minuten te lezen. Sterker nog onderzoek van de University of Sussex toont aan dat zes minuten lezen je stressniveau al met gemiddeld 68% verlaagt. Daar kan geen yoga of therapeut tegenop.

Six Minute Stories zijn korte verhalen waarmee de zorgverzekeraar met name millennials wil motiveren om meer te gaan lezen. En zo het hoofd leeg te maken. Snel, laagdrempelig en met een bewezen resultaat. Hanna Bervoets, Pepijn Lanen, James Worthy, Lize Spit, Ernest van der Kwast, Aya Sabi, Raoul de Jong en Alma Mathijsen schreven speciaal voor Six Minute Stories een verhaal van zes minuten.
De Six Minute Stories duiken vanaf maandag overal op. Boekjes die worden uitgedeeld en je na het lezen kunt doorgeven.

Elke week wordt er een nieuw boekje uitgebracht en in verschillende steden verspreid. Ze zijn te vinden op stations (o.a. Amsterdam Centraal, Leiden, Haarlem en Hoofddorp), in meerdere bibliotheken, scholen en in alle verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid. Maar je kunt ze ook tegen het lijf lopen op abri’s, bijvoorbeeld als je op de trein staat te wachten.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...