You’ll never wear that again

Iedereen heeft wel van die kledingstukken in z’n kast liggen: Kleding speciaal voor een feestje, een impuls aankoop of  de mode die je eigenlijk toch niet stond. DDB Stockholm ontwikkelde voor het Stockholms Stadsmission de “You’ll never wear that again” app die mensen aan hun oude kleding herinnert  Want die “oude” kleding die jij niet meer draagt, is voor een daklozen instelling nog heel goed bruikbaar.

stockholm-stadsmission-application-facebook-vetement-demode

De app gaat door je oude foto’s heen en stelt je steeds een keuze tussen 2 foto’s. Welke kleding draag jij echt niet meer? In een split second (je eerste ingeving is vaak de juiste) kun je beslissen welk item echt weg kan.
Ter afsluiting krijg je een overzicht van de foto’s waarvan jij aangeeft dat je deze echt niet meer draagt en de locaties waar je deze oude kleding kunt inleveren. Geen excuses meer als “maar mode keert altijd terug”, gewoon even de kast induiken en een tweede leven geven aan die kleding!

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Tim

Tim heeft een liefde voor sport, pop-cultuur en digitale media. Hij is werkzaam als Interactive Concepter in Enschede en twittert onder @timreerink.

You may also like...