The beauty inside

The Beauty Inside is een interactief en sociaal experiment waar Toshiba en Intel al vanaf begin juni mee bezig zijn. Toen vroegen zij haar achterban op Facebook om mee te werken aan een experiment en samen een echte film te maken. Deze zou online verschijnen in diverse delen en de fans zouden er zelfs een rol in spelen.

De film met in de hoofdrol Topher Grace (“That ‘70s Show,” “Spider-Man 3”, “Valentine’s Day”) en Mary Elizabeth Winstead (“Abraham Lincoln: Vampire Hunter,” “Scott Pilgrim vs. The World”) is geregisseerd door Drake Doremus (“Like Crazy”). Zo’n cast maakt The Beauty inside een experiment van blockbuster grootte, waar gevestigde namen binnen de entertainment, technologie en social media-wereld elkaar gevonden hebben.

Iedereen heeft via een internationale casting call auditie kunnen doen voor de rol van hoofdpersoon Alex. Alex is een twintiger die elke dag opnieuw wakker wordt met een nieuw gezicht en een nieuw lijf. Hij is aan de buitenkant totaal verschillende, maar van binnen hetzelfde. Elke dag beleeft hij andere ervaringen en ontmoet hij nieuwe mensen, terwijl  de nieuwste Toshiba Ultrabook hem subtiel helpt tijdens zijn dagen. Omdat elke dag anders is, gebruikt hij zijn Ultrabook als dagboek om ook daar te lezen hoe zijn vorige dagen eruit zagen.

Kijkers en fans werden tijdens de opnamens gevraagd om te interacteren met Alex via Facebook, waardoor de fanbase op basis van content groeide en inmiddels op bijna 100.000 likes staat.

Met dank aan onze vrienden van BrandWebbing voor het attenderen van deze prachtige creatie.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...