SpinAwards Jong Talent Finaledag

De Stichting SpinAwards organiseert op donderdag 8 maart haar eerste Jong Talent Finaledag. De studenten die tijdens de regionale voorrondes als winnaar verkozen werden, presenteren deze dag hun cases nogmaals voor de jury om te strijden voor een nominatie voor de SpinAwards. Naast de presentaties van de finalisten, zijn er voor studenten diverse inspirerende workshops te volgen en kunnen zij de mensen achter de grootste bureaus van Nederland ontmoeten.

Ontwikkel in één dag een briljante case
Speciaal voor de Jong Talent Finaledag organiseert SBS een Pressure Cooker Sessie. Studenten krijgen de gelegenheid om in groepjes te werken aan een digitale communicatie-case. Na een briefing gaan zij gedurende de dag aan de slag om aan het eind van de dag hun idee te presenteren. Naast deze Pressure Cooker Sessie, waar studenten zich voor kunnen opgeven via spinawards.nl, geeft Cor Noltee een interessante workshop over het creatieve proces van brainstormen en zal Joris van Heukelom, The Founder Institute, een inspirerende sessie verzorgen over het DNA van innovatie en start-ups.

Ontmoetingen
De Jong Talent Finaledag staat tevens in het kader van ontmoetingen. Jonge talenten kunnen tijdens deze dag in contact komen met de mensen achter de grootste bureaus van Nederland. Voor bureaus is dit de manier om jong talent te scouten. Daarnaast wordt er een netwerkbrunch georganiseerd waar bureaus en onderwijs met elkaar in contact kunnen komen over stagemogelijkheden.

Vrienden van SpinAwards Jong Talent
Inmiddels hebben de gerenommeerde bureaus Energize, LBI Lost Boys, Tribal DDB, Being There, SSSS Orchestra, Achtung!, Qi, Code d’Azur, Mirabeau, Rhinofly, In10 en Cooper + Cross zich verbonden aan SpinAwards Jong Talent. “De bureaus ondersteunen daarmee niet alleen Jong Talent op het gebied van digitale communicatie, maar laten tevens zien dat het scouten van jonge talenten, een belangrijke voorwaarde is om je als bureau te blijven ontwikkelen”, aldus Hennie van Velzen, bestuurslid van de Stichting SpinAwards”, aldus Hennie van Velzen, bestuurslid van de Stichting SpinAwards.

De SpinAwards Jong Talent Finaledag vindt plaats op donderdag 8 maart 2012 op de Hogeschool Utrecht in Amersfoort (Nieuwe Poort 21, Amersfoort) van 10 tot 17.30 uur. Registreer je nu om aanwezig te zijn via spinawards.nl/jongtalent. De presentaties van de studenten worden tevens live uitgezonden via SpinAwards.tv. De Finaledag wordt mede mogelijk gemaakt door Amersfoort Creatieve Stad en de Hogeschool Utrecht.

Op 22 maart interviewt Pop the campaign de genomineerde live op het podium van Digital Marketing Live.

 

 

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...