Race tegen de klok

Ter promotie van de Audi Top Service is deze week de eerste echte pitgame gelanceerd op Facebook. Racen kun je immers genoeg online, maar het echte ‘teamgevoel’ van een race wordt altijd buiten beschouwing gelaten. En deze wordt nu eindelijk ook een keer belicht. Met Race tegen de klok oefen je snelheid, precisie, behendigheid en timing, En dit zorgt voor een echte pitcrew ervaring.

Zodra jij op Facebook de uitdaging aan gaat, start jouw Race tegen de klok. De Audi Top Service pitbox, met de vederlichte R18 racewagen, is jouw thuisbasis. Als pitcrewmember kruip je in de huid van alle pitstophelden. In een volledige 3d omgeving ervaar jij de zenuwen van de Jackman, de perfecte timing van de Lollipopman, de accuratie van de Tyreman, de snelheid van de Windowman en de precisie van de Gasman. Deel (je score) op Facebook en Twitter en win bonustijd.  One click gaming in zijn ultieme vorm. Vijf nieuwe verslavingen zijn geboren met tijd als je grootste vijand!

Oefening baart kunst. Tijd om als pit-chief je vrienden uit te nodigen en de multiplayer prijs in de wacht te slepen. Wie heeft voor welke game een snelle tijd neergezet? Nodig het perfecte team uit via Facebook en speel met je vrienden!

Credits voor Doorn & Roos, Rhinofly en Tribewise voor deze vernieuwende invalshoek en sociale campagne. En niet te vergeten de memorabele activerende zin:

Ben jij le Mans genoeg?

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...