Race op Hyves naar de Autorai

De Autorai is het grootste autoevenement dat Nederland rijk is. Elk jaar komen er duizenden mensen uit heinden en verre richting de Rai in Amsterdam. Om de beleving van snelle auto’s al in een vroeg stadium te laten ervaren heeft Red Urban een interactieve racegame ontwikkeld op Hyves. The Road to Autorai. En daarmee kun je onder andere kaarten winnen voor het evenement.

Op Hyves krijg je de uitdaging om een RC prototype (radiografisch bestuurbare auto) in vliegende vaart langs pitstops, files, sluiproutes door nachtelijk Amsterdam te laten razen. De keuzes die je onderweg maakt (voor die sluiproutes of tankbeurten) bepalen je tijd en snelheid. Om de campagne viraal te maken, nodig je op de helft van je etappe vrienden uit om de etappe af te maken. De tijd loopt ondertussen door, dus welke vriend als eerste reageert, de juiste keuzes maakt en over de finish komt, maakt met jou samen kans op prijzen.

De racegame maakt slim gebruik van de mogelijkheden op Hyves en door het design ervaar je de race ook echt. Veel raceplezier!

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...