Philips presents: Nigel & Victoria

We hadden er al een tweet over geschreven, maar we vinden de campagne van Philips zo verrassend, dat we er toch maar een blogpost over schrijven. Philips heeft een nieuwe campagne gelanceerd rondom hun nieuwe lijn van innovatieve producten. De campagne gaat over Victoria Koblenko (je weet wel die ..) die producten van Philips reviewed. Met een cameraploeg maakt ze reviews van oordopjes tot aan iPhone chargers. Ze wordt bijgestaan door Nigel (Engelse acteur Ben Willbond), een Philips medewerker die verantwoordelijk is voor de campagne.

Direct wordt duidelijk dat Nigel een oogje heeft op Victoria en zijn uiterste best doet om haar te overtuigen van zijn juiste intenties. Nigel, niet werelds grootste charmeur, slaagt er (in de eerste afleveringen) niet in om Victoria voor zich te winnen. Een leuk toneelstukje ontvouwd zich waarbij de intenties juist zijn, maar de pogingen stranden.

Een frisse campagne van Philips die het eens over een geheel andere boeg gooit. De product placement ligt er natuurlijk dik op, maar de video is goed te behappen dankzij het acteerwerk van beide hoofdrolspelers. Echt leuk is het nog niet, maar in de eerste drie afleveringen komt de Britse humor steeds meer naar boven en wordt het steeds vermakelijker.

De campagne is exclusief te bekijken op YouTube en is ook aanwezig op Facebook. Hieronder aflevering 2 & 3.

Aflevering 2:

Aflevering 3:

Aflevering 4:

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...