Obi renovatie billboards

Het Duitse Jung von Matt ontwikkelde een creatieve oplossing om de concurrent de loef af te steken. Obi wilde een visuele oplossing hebben en zo boven het maaiveld van prijsvechters uit te steken. Dus gaf het iedereen een kijkje in de toekomst, hoe een huis of gebouw eruit kan zien, wanneer je het opknapt met Obi.

Op diverse afbrokkelende gebouwen creëerde de Duitsers een eigen billboard, door een vlak te creëren op het gebouw op billboard grootte. Hierdoor ontstonden er kleurrijke vlakken op vervallen gebouwen en gaf het iedereen een kwalitatief doorkijkje naar het eindresultaat. In plaats van prijzen te schreeuwen.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...