NS Kidsapp

Een treinreis met je kinderen maken is al een avontuur op zich. Maar je kunt de avonturen altijd nog avontuurlijker maken. Daarom lanceren de NS en N=5 de Kidsapp.

Hierin staan twee kleine monstertjes centraal: Oei & Knoei. Zij laten kinderen samen met hun ouders avontuurlijke opdrachten uitvoeren in en rond de trein. Je kan verschillende scènes opnemen met real time animaties. Deze animaties gebruiken Augmented Reality en Motion Tracking om zo de positie en grootte van de geanimeerde karakters zo realistisch mogelijk in de echte wereld neer te zetten. Nadat alle opdrachten zijn uitgevoerd voegt de app alle video’s samen met een gepersonaliseerde begin- en aftiteling met je naam en bestemming. Het resultaat is een grappige film waarin de kinderen, samen met Oei & Knoei, de leukste avonturen beleven.

NS Kidsapp

De film kan gedeeld worden via Facebook, Twitter of Instagram met #nskids. Inzenders maken kans op een treinavontuur naar keuze voor het hele gezin. Bovendien worden de leukste films vertoond op de grote stationsschermen van bijvoorbeeld Amsterdam CS, Utrecht CS en Rotterdam CS.

Om de NS KidsApp onder de aandacht te brengen, is onder meer een samenwerking aangegaan met Nickelodeon en met diverse online influencers gericht op ouders. Verder is de campagne te zien in bioscopen tijdens kindermatinee, via mobile, outdoor en als tag-on bij de huidige NS tv-commercial.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...