Night of the AdEaters komt eraan!

In de nacht van 2 op 3 oktober is weer tjd voor Night of the Adeaters. Theater Tuschinski in Amsterdam is dan het decor voor het creatieve nachtfestival dat sinds 1986 ons land weer aandoet.

Nu is het fenomeen terug in de vorm van een festival, want Tuschinksi is die nacht een jungle aan entertainment en beleving. Variërend van DJ Monte La Rue, The Fabulous Turntable Orchestra, rockclassics-live-karaokeshow en ‘wandering banquets’ tot nightwriters Jules Deelder en Christophe Vekeman.

AdEater pur sang, bedenker Jean Marie Boursicot, selecteerde voor de dertigste verjaardag van Night of the AdEaters de 360 meest bijzondere exemplaren uit zijn verzameling van 1,2 miljoen reclamefilms. Zij worden vertoond op grote bioscoopschermen in meer dan honderd grote steden in bijna vijftig landen.

Deze nacht staat bol van advertising. De hele nacht wordt de bezoeker meegenomen in een wervelwind van creativiteit met muziek, lezingen maar vooral heel veel reclames. Voor het programma’s klik je hier. Hierboven is de trailer uit 2009 (New York) te zien om je alvast in de stemming te krijgen.

Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...