Multi Mobile Adventure van de Jeugd

De commercials van Tele2 kunnen je afgelopen jaar niet ontgaan zijn. En nu is er zelfs een game om met De Jeugd van Tegenwoordig te spelen.

In opvolging van de nieuwste Tele2 commercial ‘De Ouderen van Tegenwoordig’ lanceert de telecomprovider vandaag ‘De Ouderen van Tegenwoordig in een Multi Mobile Adventure’.

In de mobiele game zijn De Ouderen van Tegenwoordig de karakters in deze ervaring, constant zien doen terwijl ze door verschillende werelden navigeren. Aan de spelers de taak om ze niet tegen de randen van het scherm te laten botsen en de devices in de juiste volgorde te leggen.

Tele2-mma-carrousel-600x600

Alle werelden zijn samen met De Jeugd van Tegenwoordig tot stand gekomen. Zo rijden de oudere alter-egos van Faberyayo, Willy Wartaal en Vjèze Fur op de nek van een giraf door de ruimte, rennen ze door een menselijk lichaam achtervolgd door een kunstgebit en kruipen ze door een wereld gemaakt van kaas en bitterballen terwijl ze klodders mayonaise schieten. Ook de muziek en geluidseffecten werden geproduceerd door De Jeugd van Tegenwoordig.

Het interactieve avontuur welke je alleen kan spelen met meerdere tablets en telefoons, is gecreëerd door CODE D’AZUR in samenwerking met De Jeugd van Tegenwoordig.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...