Kong lanceert interactieve thriller 72 uur

Reclamebureau KONG, bekend van de befaamde Stanislav campagne, heeft gisteren de interactieve thriller 72 uur gelanceerd in opdracht van de Rijksoverheid. De campagne is wederom mooi uitgevoerd en maakt gebruikt van slimme technieken om de bezoeker te betrekken in het verhaal.

Je zou maar 72 uur in een huis opgesloten zijn. Wat zou jij doen? Het hele verhaal speelt zich af in het huis van de hoofdrolspeelster die, in het verloop van de 72 uur, probeert de juiste keuzes te maken om te overleven. Van het drinken uit het toilet tot aan het afstemmen op de juiste radiofrequentie. Met behulp van interactieve elementen zoals de webcam en de telefoon, helpt de bezoeker de hoofdrolspeelster de juiste keuzes te maken.

De campagne is bedoeld om mensen vooraf te waarschuwen en voor te bereiden op een mogelijke ramp. Het hele verhaal komt levensecht over en door het gebruik van slimme technieken heb je echt het gevoel dat je midden in het verhaal zit.

Opdrachtgever: Ministerie van Binnenlandse Zaken
Bureau: KONG
Creatie: Marthe Noordijk, Michael Vromans, Yacco Vijn (CD) Floris Hülsmann (CD)
Strategie: KONG
Interaction design: Vinesh Gayadin, Coen Grift
Productiemaatschappij: maarten.nl
Regisseur: Jelmar Hufen
D.O.P.: Gabor Deak
Muziek: Haaifaai Deluxe
Technische realisatie: Refunk
Producer: Monique Neuteboom
Account: Toprak Özturan, Tisha Hoppenbrouwers

Actrice:
Nyncke Beekhuyzen (1980) Studeerde in 2003 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Speelde in ‘Julia’s Tango’, de hoofdrol in de serie ‘Lotte’ en in de Net5 serie ‘Verborgen Gebreken’.

Regisseur:
Regisseur Jelmar Hufen (1981) werkt sinds 2005 als zelfstandig regisseur en zijn werk werd geselecteerd voor het Nederlands Filmfestival en Cinekid.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...