JK Rowling lanceert Pottermore

Grote teleurstelling maakte menig Harry Potter fan meester toen schrijfster J.K. Rowling enige tijd terug aankondigde dat zij stopte met het schrijven van de Harry Potter boeken. Er werd ook reikhalzend uitgekeken naar de laatste boeken en films. Om de fans toch een enorm plezier te doen, heeft de schrijfster nogal wat in petto. Een enorme boekenkast aan Harry Potter informatie, inspiratie en extra materiaal. Op Pottermore.

Pottermore is een interactieve website die opent op Harry’s verjaardag, 31 juli. Op de website is ongepubliceerd materiaal, achtergrondinformatie, karakterbeschrijvingen van de hoofdrolspelers te vinden. Daarnaast is er een speciaal gedeelte waar speciale verhalen en verhaallijnen staan uitgeschreven. Alles op een interactieve manier om de ervaring van de verhalen tot zijn recht te laten komen.

Maar de website heeft nog iets speciaals. De eerste miljoen (!) mensen die zich inschrijven op de website krijgen exclusieve rechten op de website. Deze mensen die zich voor 31 juli hebben ingeschreven gaan samen met J.K. Rowling de website extra vormgeven met content, inhoud en indeling. Dus wees er snel bij.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...