Jay-Z’s Empire

Empire Facebook

In de Facebook game ‘Empire‘ speel je het leven van de rapper na. Je begint in ‘the projects’ van Marcy Housing waar je als jonge Hustler moet overleven. Door verschillende opdrachten groei je in je (dan nog) hobby van rapper. Je ontwikkelt je eigen karakter en naam. Je doet mee aan rap battles, maakt een mix tape en krijgt punten voor verschillende losse opdrachten.

Empire facebook

Wanneer je genoeg punten (en geld) hebt verdiend verhuis je naar Brooklyn. Hoe verder je komt door de rap oefeningen, battles en opdrachten, hoe meer je het leven van Jay-Z ook echt evenaart.

Verder kent de game nog een sociaal element. Het is natuurlijk fantastisch dat je ver komt op de sociale (rap) ladder, maar je mag nooit je vrienden en familie vergeten. Binnen de game, moet je dus genoeg delen om ook je vrienden mee te laten liften op jouw nieuwe lifestyle.

Ondanks dat de graphics nogal jaren 90 ogen, biedt de game genoeg vermaak en geeft het op een leuke wijze inzicht in het leven van Jay-Z. Dus probeer het maar en kijk of jij ook een wereldwijde entrepeneur of ‘mogul’ kunt worden.

 

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...