Ghost Story “Haunting Melissa”

Hauting Melissa speelt zich geheel af op je iPhone, iPad of iPod. In het verhaal wordt hoofdpersonage Melissa achtervolgd door de geest van haar overleden moeder. Ze is, net als de jeugd van tegenwoordig, verslaafd aan haar mobieltje. Als kijker wordt je verrast op onvoorspelbare momenten met griezelige verschijningen.

Het verhaal is in delen opgeknipt waarbij het eerste deel onlangs is gelanceerd op 16 mei. Niemand weet wanneer het nieuwste deel van het verhaal beschikbaar wordt en hoelang dat deel gaat duren. Gelukkig krijg je wel een pushnotifcatie als de volgende episode klaar staat. De hele experience is speciaal ontworpen voor mensen die altijd gekluisterd zijn aan hun smartphone.

1682982-inline-inline-4-watch-a-ghost-story-that-plays-out-across-your-devices-on-its-own-schedule

Zodra je de app hebt gedownload, verschijnt er een verhaallijn in splitscreen. Elke episode is een nieuw gedeelte van de film en herkenbaar aan de kleurcode. De app (en daarmee het eerste hoofdstuk) is gratis, maar er is wel een businessmodel. Voor een kleine 7 dollar bekijk je alle episodes, in HD ben je het dubbele kwijt. Ook losse episodes ($0,99) zijn beschikbaar.

 

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...