Game met je AR-shirt

T-post is een project van een Zweeds design collectief. In plaats van maandelijkse magazines versturen, printen ze deze op t-shirts. Neem een abonnement en ontvang elke vijf weken een nieuw exemplaar en blijf op de hoogte van het laatste (design) nieuws. Inspireer anderen een jaag gesprekken aan, met het dragen van een shirt.

Inspireren met een shirt kan op vele manieren. Maar gamen door middel van je shirt is echt inspirerend en vernieuwend. Marc Stromberg, 23 jaar, mocht editie 51 van T-post vormgeven en deed dit interactief. Rondom het thema ‘Higher Education‘, ontwikkelde hij een ontwerp dat ontspanning en educatie combineerde met nieuwe technieken. En zo ontwikkelde hij het augmented-reality t-shirt.

Hoe werkt het? Koop het shirt online, draag het en ga voor een webcam zitten. Trek hem aan en het shirt daagt je uit tot een simpel potje ‘Rock-paper-scissors.’ Mocht je geen shirt kunnen kopen of hebben, heeft T-post ook een printbare versie online gezet. Heb je even vijf minuten om te ontspannen en iets te leren? Speel dan een potje ‘rock-paper-scissors‘!

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...