Freelance Friday – Jeroen Flink

FLINKZIJN is Jeroen Flink. Na wat jaartjes bij FCB, Lowe/Draftfcb, Beyenmeyer en Energize maakt hij sinds 2011 de gehele creatieve wereld onveilig als freelancer. Hij is geregeld over de vloer bij bureaus zoals Euro RSCG 4D, Steam, Doorn&Roos, Energize en Youngworks. Daarnaast werkt hij voor eigen klanten met een aantal andere freelancers. Het meeste is conceptwerk, vooral activatie en interactief, maar ook ‘klassiek’ copywriting komt voorbij.

Hij vind het heerlijk om niet precies te weten wat de komende weken gaan brengen. Onregelmatigheid in combinatie met diversiteit en vrijheid maken freelancen voor hem te gek. En natuurlijk het spel van het ondernemen. Koffie drinken, bellen, en vreemde kortingsacties bedenken, behoren tot zijn specialiteit. Vooral nu. Hij heeft het nog nooit zo druk gehad. Fuck the crisis!

Benieuwd naar zijn werk? Hij heeft drie cases uitgekozen die hij graag met jou wil delen:

Audi Race tegen de klok
Voor de Audi campagne bundelde hij krachten met Wilbert Leering en David Bergmans om uiteindelijk samen de ‘Audi Race tegen de klok‘ te ontwikkelen. Een spannende pitgame die je tot het uiterste laat gaan.

KPN Network Challenge
De kwaliteit van een netwerk ontdek je pas, als je het uitgebreid test. Wat kenmerkt een top netwerk? Als het scoort op bereik, snelheid, betrouwbaarheid en capaciteit. In the network challenge werden sociale netwerken opgeroepen vier weken lang gezamenlijk te strijden voor die titel van top netwerk. Het winnende netwerk mocht 50 iphones verdelen.

Interpolis Zoekt ‘t uit
Het loont om zorgverzekeringen te vergelijken. Maar als student ben je al druk genoeg en heb je echt geen tijd om de juiste dekkingen bij elkaar te zoeken. Daarom heeft Interpolis dat al voor je gedaan met de Facebook game Zoek ‘t uit.  Voor jou hebben we van die zoektocht een spelletje gemaakt, veel leuker om te doen.

De boodschap was helder. Voor een goede zorgverzekering hoef je bij Interpolis niet ver te zoeken.


Heb je nou zoiets… WTF?! Die gast moet ik hebben!! Goed nieuws, dat is te regelen. Hier kan je hem stalken.

Wil jij volgende week featured zijn in Freelance Friday? Aarzel niet en stuur je werk op naar freelancefriday [at] popthecampaign.nl

 

Share and look smart:Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Google+0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...