Freelance Friday: Egopep

Egopep is het bedrijf van freelancer Jurjen van Blokland. Jurjen is een regelrechte alleskunner. Designen, motion graphics en filmen is waar hij voor leeft en dat zie je terug in zijn werk. Jurjen werkt al jaren als freelancer en is sinds dit jaar actief als director bij Ubachswisbrun/JWT en is daarmee verantwoordelijk voor verschillende commercials. Hij omschrijft zijn werk als fris, dynamisch en al zijn werk heeft een sterke identiteit.

Tijd voor wat cases, vind je niet? Hier zijn top drie:

1. Showreel 2011
En wat brengt een jaar het beste in beeld? Een showreel natuurlijk. In 45 seconden knalt het meest recente werk (voor onder andere K-Swiss en Den Haag Opgehelderd) er letterlijk uit.

2. The Deaf – 1973
Egopep is verantwoordelijk voor de eerste clip van de Haagse punk, garage en rock-‘n-roll band The Deaf. Een ontzettend coole clip met prachtig camerawerk.

3. Neon
De korte film Neon is vrij werk. Het is geïnspireerd door Echoes of mine door M83 en geschoten toen Nederland eerder dit jaar in hevige mist gehuld was gehuld.

Wij zijn overtuigd. Duidelijk is dat Egopep niet genoegen neemt met zomaar een voldoende. Zijn werk is uniek van kwaliteit, sterk en vol energie. Heb je nou zoiets van: Egopep is dé man voor mijn volgende klus? Dan kun je hier meer werk bekijken en zijn Linkedin besnuffelen.

Wil jij volgende week featured zijn in Freelance Friday? Aarzel niet en stuur je werk op naar freelancefriday [at] popthecampaign.nl

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...