Freelance Friday: Bijdevleet

Tim werkt sinds 2004 al voor zichzelf en in dienstverband bij Vormers in Utrecht. Tim houdt van afwisseling en zoekt altijd naar een mix van het  commerciële en het culturele. Ook werkt hij veel voor bands en platenlabels. Genoeg gepraat, hier zijn de drie cases van Bijdevleet:

1: Man Made Ivory
Man Made Ivory is een Engelstalige ‘Serious Grunge Rock’ van eigen bodem. Naast de identiteit van de band heeft Tim ook flyers en t-shirts voor deze mannen ontworpen. De finishing touch zat hem in het promopakket voor de pers: geen glimmend rond schijfje maar een handgemaakte ‘echt leren’ iPhone hoesje!  Deze beauties zijn ontworpen en gemaakt door Van Veer.

 

2: KoffieWekker

Lekker wakker worden is voor veel festivalgangers niet weggelegd. Weinig slaap, hier en daar een alcoholische versnapering en veel rumoer zorgen ervoor dat de nachtrust lichtelijk wordt verstoord. De introductie van de KoffieWekker maakte het leven gelukkig weer wat dragelijker. Na een heftige festivalnacht werd je bij je tent gewekt met de oplossing voor alle wereldproblemen: een verse kop koffie.

Het bijbehorende KoffieWekker T-shirt laat zien dat je door de Koffiewekker bent gewekt en dit shirt is inmiddels een collectors item geworden. Elk jaar wordt de Koffiewekker in een andere vorm gegoten. Tim illustreerde de Koffiewekker en is verantwoordelijk voor de unieke verpakkingen en t-shirts in dienst bij Vormers.

 

3: Pokka
POKKA is het onafhankelijk label van de bekende Zwolse producer/beatmaker Kubus. Tim is verantwoordelijk voor de identiteit (hand geschetst) van POKKA en enkele t-shirts en stickers.

Nou dat overtuigt wel he? Wil je Tim voor je volgende klus? Dan kun je hier zijn nieuwe website met meer werk bekijken en zijn Linked-in besnuffelen.

Wil jij volgende week featured zijn in Freelance Friday? Aarzel niet en stuur je werk op naar freelancefriday [at] popthecampaign.nl

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...