Digital Dinner Amsterdam

Header DDA

Creatieven uit binnen- en buitenland komen woensdag 21 maart op een bijzondere en exclusieve avond samen voor een diner. Op deze avond delen creatief directeuren uit verschillende landen ervaringen over creativiteit en campagnes, en inspireren de aanwezigen met culturele en technologische ontwikkelingen. Tien vooraanstaande internationale bureaus zullen zichzelf kort voorstellen, waaronder Goodby, Silverstein & Partners, JWT Lean Mean Fighting Machine en Perfect Fools.

De avond sluit de eerste dag af van het nieuwe event Digital Marketing Live! in de Westergasfabriek te Amsterdam. Tijdens een informeel diner wisselen creatieven en marketeers van gedachten over het het beste werk, ontwikkelingen, verschillende culturen en delen zij hun visie. De avond is exclusief toegankelijk voor rond de 100 genodigden, al zijn er een daarnaast beperkt aantal plekken beschikbaar voor geïnteresseerden. Aanmelden voor een beperkt aantal kaarten kan vanaf maandag 5 maart op de website, waar ook meer informatie te vinden is: www.digitaldinneramsterdam.nl

In samenwerking met Creative Social, een wereldwijd digitaal collectief dat inspirerende evenementen organiseert voor de creatieve industrie, zijn de kopstukken van gerenommeerde bureaus uit New York, Stockholm, London en Amsterdam uitgenodigd:

Anders Gustafsson (Creative Director – Goodby, Silverstein & Partners)
James Cooper (Chief Creative Innovation Officer – JWT)
Alessandra Lariu (Co-founder / CEO – SheSays / shout)
Liz Sivell (Interactive Executive Creative Director – Start JudgeGill)
Sam De Volder (Creative Director – These Days)
Sam Ball (Creative Partner – Lean Mean Fighting Machine)
Tony Högqvist (Creative Director – Perfect Fools)
Chris Baylis (Executive Creative Director – Tribal DDB Amsterdam)
Mervyn ten Dam (Creative Director & Owner – ACHTUNG!)
Rogier Vijverberg (Creativ Director / Founder – SuperHeroes)

Moderator van de avond is Dick Buschmann van ACHTUNG!

Als mede-organisator van Digital Dinner Amsterdam delen wij elke stap van de avond met jullie en doen we natuurlijk verslag van het event. Houd Pop the campaign dus nóg vaker in de gaten!

 

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...