De #OriginalSummer van Teva

De Teva Original collectie is terug en claimt de zomer met de #OriginalSummer campagne. Digitaal bureau Greenberry ontwikkelde voor Teva een campagne waarbij het delen van zomerse momenten via Instagram centraal staat. De beste foto’s met de hashtag #OriginalSummer worden geselecteerd door de Instagram-fotograaf Eelco Roos en maken kans op een US road trip naar de Grand Canyon. 

30 jaar Teva
Deze zomer bestaat Teva 30 jaar en viert dit met de herlancering van de Originals collectie, de sandaal waar het allemaal mee begon. De collectie bestaat uit de comfortabele sport sandals in hippe kleuren die geschikt zijn voor een trip door de Grand Canyon, maar ook op festivals en tropische stranden eruit springen. De campagne wordt aangejaagd door invloedrijke fashion en lifestyle bloggers en de bekende Instagram-fotograaf Eelco Roos. Hij trekt deze zomer door Nederland en België om zomerse foto’s te maken en neemt meerdere malen het Instagram account van Teva over.

Jouw #OriginalSummer
Tijdens de campagne delen fans hun ‘Original Summer Moment’ via Twitter en Instagram met de hashtag #OriginalSummer. De meest originele #OriginalSummer foto van de week wint een paar Teva Originals. Uit de weekwinnaars kiest instagram fotograaf Eelco uiteindelijk de ultieme #OrgininalSummer foto. De maker van deze foto wint de US road trip naar de Grand Canyon, de plek waar het voor Teva 30 jaar geleden allemaal begon.

Teva OriginalSummer - totaal

CREDITS:
Klant: Teva
Bureau: Greenberry
Strategie: Jan-Willem van Beek, Marieke Pots
Concept: Jeroen Flink, Marjon Kragt, Alain Dujardin
Interactie design: Bas van Bokhorst
Design: Kjeld Meijer
Copy: Jeroen Flink, Marjon Kragt
Techniek: Studio Stomp
Account: Michael de Kruijf, Wijnand van den Heuvel
Instagram fotografie: Eelco Roos
Opdrachtgever: Barry Schmits, Nina Moerdijk

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
10Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...