Creatives, Cocktails & Dreams

CCD-poster

Met trots kondigen we een geheel nieuw, creatief, inspirerend en smaakvol evenement aan: Creatives, Cocktails & Dreams. Een exclusieve en goed gecureerde ervaring, gevuld met  inspirerende verhalen van creatieve vakmannen gehusseld met een hete avond in de hotste cocktailbar van Amsterdam. Op woensdag 9 oktober worden Mark Chalmers (ECD at DDB & Tribal Amsterdam) en Boris Veldhuijzen van Zanten (founder The Next Web) uitgedaagd om hun recept voor succes te delen. En er logischerwijs op te proosten.

CCD2

Naast de inspirerende verhalen van de vakmannen, mixed de beste cocktailshaker ter wereld Fjalar Goud op basis van de verhalen een unieke, eigen cocktail. De avond wordt gehost door Alex Bennett Grant en de dames van Bird on the wire voorzien de avond van muziek. Daar de avond ‘Invitation only’ is, zullen wij als razende reporters uitgebreid verslag doen van de allereerste editie.

Creatives, Cocktails & Dreams is een intitiatief van Mark van der Heijden & Valentijn van Santvoort. Pop the campaign helpt de mannen als mediapartner.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...