Ziggo Comedymaand

Het is vandaag Blue Monday, de somberste dag van het jaar. Maar gelukkig heb je daar weinig last van, want het is Comedy maand bij Ziggo en Comedy Central. Speciaal daarom vrolijken zij je vandaag samen met een team van comedians helemaal op. Tweet waarom het voor jou echt een Blue Monday is, gebruik #comedymaand als afsluiter en wie weet wordt jij live opgevrolijkt met een persoonlijke videosketch.

Wil je weten wie er al opgevrolijkt is? Kijk dan op de speciale YouTube pagina van Ziggo op: http://bit.ly/Comedy-Maand

Humor op basis van je sociale profiel
Vandaag staat er een team van comedians voor je klaar. Arie Koomen, René van Meurs, Alex Ploeg, Kasper van der Laan, Gerthein Boersma, Jennifer Evenhuis en Gwen Pol bekijken je tweets, je profiel en reageren dan persoonlijk met een hilarische sketch. Geef dus een goede reden waarom jij opgevrolijkt moet worden en gebruik #Comedymaand. Dat maakt je baaldag een stuk zonniger!

Twitter als grootste uitlaatklep ter wereld
Eigen Fabrikaat bedacht deze directe sociale aanpak voor Ziggo, dat samen met Comedy Central Comedy maand viert. Michael Kouwenhoven en Dimitri Hubregtse creatief team bij Eigen Fabrikaat leggen uit: “In januari, en helemaal op Blue Monday, voelen kleine tegenslagen net wat erger aan. Je trein missen, de file, koffie morsen. En juist dan moet je wel even opgevrolijkt worden. Daarom besloten we om mensen persoonlijk op te vrolijken, door te reageren op de grootste uitlaatklep ter wereld: Twitter”.

Comedy maand duurt nog tot eind januari, waarin kijkers van Ziggo de rest van de maand nog kunnen lachen om de zenders Comedy Central Family en Comedy Central Extra. Kijk voor meer informatie op ziggo.tv/comedy en houd het YouTube kanaal van Ziggo in de gaten.

Credits:
Klant: Ziggo i.s.m. Comedy Central
Bureau: Eigen Fabrikaat
Productie: Wenneker & Badaboom
Media: OMD

Eerlijk is eerlijk. Deze campagne is gemaakt door de yours truly, Michael, Dimitri (oprichters Pop the Campaign) en zelfs Jorrit. De tweede (eigen) campagne ooit die we op POP delen. We vinden het een waardige case om te plaatsen, hoop dat jullie hetzelfde erover denken!

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...