Virgin maakt 6 uur durende preroll

Wanneer je online een video wilt kijken, wordt je constant geconfronteerd met een preroll. Normaal gesproken rent je muis direct naar de sluitknop. Maar niet bij deze preroll.

Vliegen met Virgin is een unieke beleving, zo stelt de luchtvaartmaatschappij. Elke andere vlucht, vlieg je zelf op de automatische piloot. Vliegen kan best saai zijn. Verplichte conversaties, slapeloosheid, weinig vermaak. En dat laat Virgin je beleven met deze unieke preroll, van zes uur. Een realtime gevoel van een echte vlucht. Inclusief je nodige dosis aan saaiheid.

In de preroll vlieg je mee met BLAH airlines, natuurlijk het totaal tegenovergestelde van Virgin. Op de vlucht zitten mannequins die zo verveeld zijn dat ze zich amper bewegen. De stoelen zijn te klein, er is geen personal space, geen entertainment of eten.

Het levert een raar, kunstmatig beeld op, wat best een goed experiment uit de kunstwereld had kunnen zijn. Echter, het is best vermakelijk om door de uren heen te skippen en te kijken hoe het bureau Eleven, en Virgin zijn omgegeven met de tijd die ze moesten doden.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...