Virgin Atlantic’s Let It Fly

Adam & Eve/DDB was in 2014 al één van de agencies om in de gaten te houden en in 2015 kloppen ze nadrukkelijk aan de deur. Voor Virgin Atlanticcreëerde ze deze fantastische lijn en commercial. Begin januari ging deze commercial al live, alleen nu verscheen hij pas op onze radar.

De commercial vertelt het verhaal van een man die een ijzersterk idee heeft en dat wil verkopen. Alleen daarvoor moet hij de wereld rond. En dat doet hij natuurlijk met Virgin Atlantic. Presentaties voor salestijgers, lezingen voor interationale bekleders, zo’n beetje alles komt aan bod in deze heerlijk commercial die een beetje aanvoelt als een goede Heineken commercial. Tussen de bedrijven door wordt natuurlijk duidelijk dat als je reist om succesvol te zijn, je beter met Virgin kan vliegen. Heerlijke gesneden film en een POV om je vingers hier en daar bij af te likken. De commercial sluit ijzersterk af met: “Life doesn’t come to you.. So go to it.”

Met de voice-over van Andy Serkis en de muziek van Depeche Mode’s Personal Jesus belooft dit jaar weer succesvol te worden voor Adam & Eve/DDB.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...