Travel Alberta Instatrip

ef-instatrip-choose

Een toffe roadtrip boek je niet op basis van een reisgids, maar door vette beelden die de perfecte beleving omvatten. Op dat inzicht is de Instatrip gelanceerd: een interactieve reisplanner voor je wintervakantie in Alberta, Canada, op basis van Instagram foto’s.

Seeing is believing
Het Canadese gebied van Alberta is een visueel schouwspel dat bijna geen woorden nodig heeft, of zoals men zegt: ’Seeing is believing’. Daarom lanceert Eigen Fabrikaat i.s.m. Superhero Cheesecake een Instagram-powered tripplanner: de Instatrip door Alberta. De planner vraagt je om je eigen reis samen te stellen, op basis van de winterse activiteiten in Alberta. Door elke dag een andere activiteit te kiezen, plant de Instatrip een roadtrip door Alberta. En één gelukkige winnaar vliegt in december samen met een vriend naar Alberta om de Instatrip ook echt te maken.

Content gedreven campagne
De Instatrip maakt onderdeel uit van een geïntegreerde campagne om wintersport in Alberta, Canada onder de aandacht te brengen bij het Nederlandse publiek. En door user generated content als centraal bewijsmiddel te gebruiken, voelt de ultieme wintervakantie heel dichtbij. Daarmee is de hele campagne gebouwd op middelen waar de beelden het best tot hun recht komen. Daarnaast wordt er een documentaire gemaakt van de uiteindelijke winnaar, die eind december wordt uitgezonden op Discovery Channel. Maakt vlogger Noah de Zeeuw verschillende vlogs in zowel Nederland als Canada en wordt de Instatrip via online prerolls en cromo’s op bijvoorbeeld National Geographic en TLC verder aangejaagd.

ef-instatrip-homepageef-instatrip-route

We geven het altijd aan en ook nu. Deze campagne is gemaakt door de yours truly, Michael, Dimitri (oprichters Pop the Campaign). We vinden het een waardige case om te plaatsen, hoop dat jullie hetzelfde erover denken!

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...