The Magic Wallpaper

Kinderen beleven de grootste avonturen in hun eigen kamer. Het bepaalt voor een deel hoe plezierig hun jeugd is. Maar dat hoeft niet binnen die muren te blijven. Zo dachten ook het Franse Castorama en TBWA Paris. Castorama, een Franse doe-het-zelf-winkel, wil klussen voor iedereen toegankelijk maken, met innovatieve ideeen. Zo komt het nu met ‘Magic Wallpaper’.

Met Magic Wallpaper wil het meer, unieke en spannende ouder-kind momenten creëren. En hoe kan dat beter dan met een verhaal voor het slapen gaan? Daarom ontwikkelde Castorama samen met TBWA een eigen interactief behang, met 10 characters die elk een eigen verhaal vertellen, wanneer je ze met je smartphone of tablet scant. Elk character komt een aantal maal terug op het patroon van het behang en elk character is ook weer een marker om een verhaal te ontlokken.

Scan je twee characters? Dan ontwikkeld de mobiele applicatie een verhaal vanuit twee characters. De verhalen komen in twee varianten, met een voorleesstem of met alleen text zodat jij het zelf kunt voordragen.

 

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
2Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...