Mars Bite Size Horror

Druk bezig met het uitsnijden van je pompoen of het inslaan van snoep? Dan weet je dat Halloween voor de deur staat. Het van oorsprong Keltische feest maakt het mogelijk dat iedereen zich mag verkleden en anderen de stuipen op het lijf mag jagen. En merken haken hier al jaren op in. Het lijkt een trend maar net als bij Kerst komen de films steeds eerder.

Zo kwam het merk Mars Incorporated (waar verschillende snoepmerken onder vallen waaronder Skittles, M&M’s, Snickers etc) met ‘Bite Size Horror’. Korte, vermakelijke horrorfilms die je kippenvel bezorgen. Elke film wordt gedragen door een ander merk van Mars. Veruit de engste is de Skittles 9.5 Floor (regisseur Toby Meakins) waarin een medewerker tussen twee verdiepingen terecht komt. Je ziet hem hieronder:

Maar ook de films van Snickers (The Road), M&M’s (Live Bait) en Stardust (Replacement) mag je niet missen. Elk zeer vermakelijk.

En de link naar Bite Size hoeft niemand uit te leggen maar is natuurlijk wel een hele goede vondst die makkelijk de komende jaren uitgebreid kan worden.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...