Laurence Secret

Als het niet goed gaat met mensen, zeg je vaak achteraf dat je het eigenlijk al zag aankomen. Maar wanneer je ineens middenin hun wereld staat is het ineens niet meer zo zichtbaar. Zo voelden 7.000 ‘amateur-detectives’ zelf aan de lijven. Zij werden door bureau BETC uitgenodigd om een mysterie op te lossen. Zij werden uitgenodigd om in een appartement in Parijs onderzoek te doen en hun conclusie te delen. En die conclusie ging alle kanten op, behalve de goede. Die recht onder hun neus lag.

Laurence’s Secret, zoals de ‘escape room’-esque stunt in Parijs heet, is een recreatie van het huis van Laurence Collet, een Franse vrouw die alcoholiste was. Heel de kamer zit vol met hints die allemaal verwijzen naar een verdrietig leven.

Van het eten dat ruim over de datum is, de spiegel die kapot is omdat ze er niet meer in kon kijken of de wijnvlek, die vaak als bloedvlek werd aangezien. Laurence werkt nu samen met Addict Aide, een goed doel dat bewustwording over alcoholisme wil vergroten en dat eerder al succesvol deed met de Instagram campagne ‘Like my addiction‘.

In een aparte video afspeellijst gaan Laurence en de specialisten van Addict Aide dieper in op de ervaring van Laurence’s Secret.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...