Epicgram

Klassieke muziek is niet ieders favoriete muzieksmaak. En dat terwijl het prachtig kan zijn en zoveel het toevoegen van klassieke muziek aan beeld een mooie effect brengt.

Om klassieke muziek voor een breder publiek onder de aandacht te brengen, bedacht DDB Brussels in opdracht van het B-Classic festival en platenmaatschappij Alpha Classics met de app Epicgram. Een speciale app die Instagram en klassieke muziek aan elkaar koppelt en zo een nieuwe dimensie aan je foto’s geeft.

epicgram scherm

De app combineert slow motion films met klassieke meesterwerken, om zo je eigen epische film te creëren. We kennen allemaal de voorbeelden van een slow-mo sprong in het zwembed, een schuddende hond of een dansende collega. Met diverse filters bepaal je niet alleen de stijl, maar vooral ook het klassieke anthem voor jouw film.

De app maakt gebruik van klassieke meesters als Mozart, Vivaldi en Beethoven. Daarbij kun je ook direct de gebruikte nummers downloaden via iTunes of streamen via Spotify. De app is beschikbaar voor IOS en Android.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
3Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...