Delta Dating Wall

In de wereld van singles is één eigenschap ontzettend aantrekkelijk, als het gaat om een date wil je wel iemand hebben die reisbelust is. Dat inzicht zette vliegtuigmaatschappij Delta en bureau Wieden + Kennedy New York aan om een enorme muur te maken voor je perfecte Tinder-selfie. De Delta Dating Wall.

Delta dating wall

Uit onderzoek blijkt namelijk dat singles die veel gereisd hebben en dat ook als hun profielfoto hebben, veel aantrekkelijker gevonden worden. Daarnaast blijkt dat reizen de belangrijkste ‘hobby’ is van singles als ernaar gevraagd wordt. Om de singles te helpen heeft Delta daarom de wall geplaatst.

De muur is geïllustreerd door Andrew Rae, met bestemmingen Honolulu, Parijs, Los Angeles, Pisa, London, Mexico City, Amsterdam, Moscow, en Zurich. De Selfie-nemers kunnen natuurlijk niet naar al deze bestemmingen toe, maar Delta helpt ze zo wel om het geloofwaardig voor hun Tinder-profiel te maken.

De gehele zomer kun je nog selfies nemen, en 17 juni is er zelfs een heel Tinder-event rondom de wall. Daar kan iedereen een professionele foto laten schieten.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...