Audi: Enter Sandbox

We hebben vroeger allemaal wel eens in de zandbak gespeeld. Schepjes, emmers en vooral een hoop lol. Maar hoe vet zou het zijn als je alles wat je hebt gecreëerd in de zandbak, zou kunnen ervaren in een VR game? Audi heeft juist zoiets voor de nieuwe Q5 gedaan met het verschrikkelijk vette ‘Enter Sandbox’. Het project bestaat uit een zandbak die je naar eigen wens en smaak kan indelen. Bouw je een circuit of juist een off-road avontuur? Een groot kasteel mag natuurlijk niet ontbreken. Hierboven zie je de making off, die natuurlijk veel interessanter is dan de TVC.

De zandbak wordt gescand door middel van diepte camera’s en infrarood camera’s om dat om te vormen naar een VR landschap. Elke heuvel, elke richel wordt vertaald. Zelfs de bodem wordt omgezet naar modder en plassen. En dan zit er nog maar één ding op en dat is racen als een malloot. En het ziet er erg goed uit. Het voelt alsof je echt in een Q5 zit.

Een fantastisch project waar techniek en nostalgie zich verenigen. Ontzettend knap gemaakt en wellicht binnenkort te zien in de buurt. Hieronder zie je de TVC. Enter Sandbox is gemaakt door MediaMonks en bedacht door POL.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...