ADNIGHT 2017

Amsterdam, 6 juni – ADNIGHT maakt de eerste helft van de bureaus bekend die hun deuren zullen open gooien tijdens de open avond van de Amsterdamse creatieve industrie op 6 oktober. Met de bekendmaking van de eerste namen geeft stichting ADNIGHT ook direct het startsein voor de early bird kaartverkoop.

De ADNIGHT 2017 line up is samengesteld om de diversiteit van de Amsterdamse creatieve communicatie industrie weer te geven. Gebaseerd op feedback van bezoekers van de eerste editie en een survey waarin gevraagd werd naar mensen hun drie favoriete bureaus is de lijst samengesteld. De ADNIGHT line up bestaat net als vorig jaar uit 50 bureaus, waarvan meer dan 50% nieuw is ten opzichte van de vorige editie. Nieuwsgierigen kunnen 6 oktober een kijkje nemen bij zowel internationale als nationale bureaus, grote en boutique agencies, specialty bureaus op het gebied van VR, social & design. Natuurlijk ontbreken ook de productiehuizen op het gebied van muziek, film en digitaal niet in het rijtje.

De Eerste Namen
De bureaus die vorig jaar als eerste ‘ja’ zeiden tegen ADNIGHT zijn ook dit jaar weer van de partij: Achtung!McGarryBowen, Ambassadors, CODE D’AZUR, INDIE Amsterdam, MassiveMusic, TBWA\Neboko en VIRTUE het creatieve bureau van VICE.

ADNIGHT voegt daarnaast ook 72andSunny, 180 Amsterdam, Alfred, Cake Film, Capitola, CloudFactory, Dorst & Lesser, Energize, Grrr, Isobar, Kingsday, Kokoro, N=5, Selmore, Superhero Cheesecake, Tosti Creative, Wayne Parker Kent en Woodwork toe aan de line up. Vanaf 18h00, twee uur vroeger dan vorig jaar, kunnen ADNIGHT bezoekers met deze bureaus kennis maken. De rest van de line up wordt binnenkort bekend gemaakt.

De ADNIGHT Afterparty
Er wordt net als vorig jaar weer een afterparty georganiseerd waar ADNIGHT-bezoekers na hun bureau route kunnen samenkomen en indrukken uitwisselen. De ADNIGHT afterparty start om 23:00 uur en zal dit jaar plaatsvinden in De Marktkantine. De afterparty kan alleen bezocht worden met een ADNIGHT passe-partout – nu verkrijgbaar via adnight.nl.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...