Van Bennekom en Diks als CD naar DDB & Tribal Amsterdam

Tribal Amsterdam heeft Ed van Bennekom en Jasper Diks aangesteld als creative directors.

Ivo Roefs, CO-CEO van DDB & Tribal Amsterdam, zegt: “Ed en Jasper zijn twee jonge talenten die bewezen hebben goed en innovatief werkt te maken en we denken dat ze een grote aanwinst zijn voor ons team.”

Voordat Ed en Jasper overstapten naar DDB  & Tribal Amsterdam werkten ze als creatief duo bij geroemd onafhankelijk bureau N=5. Hun creatieve digitale werk is bekroond door andere Cannes Lions (Cyber), FWA, Eurobest, Webby’s en Lovies.

Ed van Bennekom, Creative Director bij DDB & Tribal Amsterdam, zegt: “Bij N=5 hebben we de afgelopen zes jaar aan fantastische projecten gewerkt met een net zo fantastisch team. Het is nu tijd voor de volgende stap. DDB & Tribal Amsterdam staat bekend als een bureau dat goed werk creëert en dat werkt met sterke creatieve denkers. We kijken er naar uit om ons bij het team te voegen.”

Jasper Diks, Creative Director bij DDB & Tribal Amsterdam, voegt toe: “Goed werk maak je niet alleen en we kijken er naar uit om samen te werken met het team van getalenteerde en ambitieuze collega’s. Daarnaast is het fantastisch om met zulke mooie klanten te werken en hebben we er zin in om nieuwe, innovatieve oplossingen samen met ze te creëeren.”

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...