Reclamebureaus openen deuren tijdens ADNIGHT

ADNIGHT_visual

De Amsterdamse creatieve industrie bruist van de energie. Nieuwe bureaus schieten als paddenstoelen uit de grond en internationaal staat Amsterdam steeds beter op de kaart. Maar jammer genoeg vindt al die activiteit plaats achter gesloten deuren! Daar komt 7 oktober voor het eerst verandering in met een nieuw concept: ADNIGHT.

ADNIGHT is de ultieme ‘kitchen review’. Voor één avond opent een selectie van creatieve bureaus hun deuren voor marketeers en creatievelingen. Een unieke kans om de sfeer van reclame- en productiebedrijven te proeven, werk te bewonderen en mensen te ontmoeten.

Bureaus organiseren zelf een inspirerend programma tijdens de avond. ADNIGHT zorgt voor een volledig overzicht online zodat bezoekers zelf hun avond kunnen samenstellen. 51North tekende voor het design en development van de website die eind juli wordt gelanceerd. Bycen Molenaar, ontwikkelde het ADNIGHT logo.

De primeur is er voor Dawn, CODE D’AZUR, The Boardroom, Massive Music, ACHTUNG! mcgarrybowen, Indie, Ambassadors, TBWA\NEBOKO en VICE die als eerste deelnemers hebben toegezegd. Ook RA*W, JongeHonden en ADCN zijn aangesloten als eerste partners.

ADNIGHT zoekt in totaal 50 creatieve bedrijven, van reclame tot productie, die op 7 oktober hun deuren willen openen voor de eerste editie. Bureaus geïnteresseerd in deelname kunnen daarom vanaf vandaag hun gegevens achterlaten op www.ADNIGHT.nl. 1 van de 4 oprichters van ADNIGHT, bestaande uit Denise Willigers, Claire Daemen, Rose Zandvliet en Wybe Sallows, neemt daarna contact op. Voor vragen of andere samenwerkingsvoorstellen kan contact opgenomen worden via info@ADNIGHT.nl.

Eind juli gaat de kaartverkoop voor ADNIGHT van start en zullen de deelnemende bureaus en programma’s bekend worden gemaakt op www.ADNIGHT.nl.

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...