Pitcher, de agency matchmaker

Ben je opdrachtgever en op zoek naar het juiste reclamebureau? Pitcher is de oplossing. De app biedt een gouden longlist met bijna 80 van de beste reclamebureaus van Amsterdam. In minder dan een minuut is een pitch opgezet en toont de app een selectie bureaus, afgestemd op het project. Na de persoonlijke selectie kunnen de bureaus direct benaderen worden voor een pitch – makkelijker kan niet.

Zo vinden merken de juiste bureaus
De Pitcher app is de makkelijkste manier voor marketeers om een bureau-oriëntatie te doen. Direct op een iPhone of Android apparaat kan de pitch worden opgezet – merkcategorie, type campagne, pitchvergoeding – en daarna swipe je door een topselectie van Amsterdamse bureaus. Elk bureau heeft een kort profiel met voorbeelden van hun laatste werk – net genoeg om een gevoel te krijgen. Geen match? Swipe links. Goed gevoel? Swipe rechts!

Huidige pitchcultuur

Pitcher is bedacht en gemaakt door communicatiebureau Woedend!, de bureauprofielen zijn afkomstig van de website Amsterdam Ad Blog.
Creatief directeur Merien Kunst (Woedend!): “De huidige pitchcultuur is niet duurzaam: merken zijn vaken aan het flirten en bureaus moeten steeds meer tijd en geld investeren in kleine projecten en kortere relaties. De campagnes worden er niet beter van, uiteindelijk profiteert niemand. Maar in plaats van ertegen te strijden, omarmen we het – met een knipoog naar de pitchvergoeding. Wij geloven dat deze app echt waarde toevoegt voor marketeers.”

 

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...