Nederlandse topcreatieven opnieuw op handelsmissie naar Cannes Lions  

ADCN, Dutch Digital Agencies, IAA Nederland, Orange Lions, Dutch Digital Design en VEA bundelen dit jaar wederom hun krachten om Nederlandse topcreativiteit te promoten tijdens het Cannes Lions Festival. Een groep van 31 ambassadeurs zal Nederland vertegenwoordigen onder de vlag ‘Made in Amsterdam’. 
Het doel van de missie is om Nederlandse creatieve bedrijven in contact te brengen met internationale business partners, media en talenten en om Amsterdam en Nederland als creatieve hub te profileren.
Ambassadeurs
De 31 ambassadeurs dit jaar zijn: MediaMonks, Ogilvy & Mather Amsterdam, TamTam, Superhero Cheesecake, N=5, Ambassadors, Wefilm, Code d’Azur, BSUR, DigitasLBi, Amp.Amsterdam, Made.For.Digital,, Artbox, New Amsterdam, XXS, Addikt, Smarthouse Films, This Page, DPDK, Wunderman, Mirabeau, Netherlands Film Commissioner, Circus Family, Born05, J. Walter Thompson, Dawn, Energize, Kaliber, Dog and Pony, Boomerang Create en DDB & Tribal Amsterdam.
Diverse activiteiten
Net als in 2015 vindt een programma in de cabana van IAA Global plaats, dit jaar verspreid over drie dagen: op woensdag, donderdag en vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur. Iedere dag staat in het teken van een ander thema, in lijn met de categorieën van Cannes Lions: op woensdag Cyber en Innovation, op donderdag Young Talent en op vrijdag Entertainment. De focus van het programma ligt naast inhoud op stunts die het festival verrijken en de mogelijkheid tot netwerken. Daarnaast zijn er activiteiten binnen en buiten het Palais des Festivals.
Nederland op de kaart
Volgens het team achter de missie werd vorig jaar met de eerste editie een klein succes behaald. Op basis van dit succes en de learnings die daaruit volgden, wordt voor deze editie gewerkt aan meer impact en succes voor alle deelnemende bedrijven.
Deelname
De organisatie is nog in gesprek met een aantal bureaus en partners. Op dit moment is er nog beperkt ruimte voor participatie in de handelsmissie. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Kyra via kyra@umgebun.com
Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Michael

Michael is mede-oprichter van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @mkouwenhoven

You may also like...