Digital design bureau Ronin Amsterdam opent deuren

Het nieuwe bureau speelt in op de sterke vraag naar kwalitatief hoogstaand digital design. De oprichters van Ronin Amsterdam werkten meer dan tien jaar bij gerenommeerde agencies, waar ze verantwoordelijk waren voor prijswinnend werk voor internationale merken en bureaus.

ronin

Ronin Amsterdam richt zich op samenwerking met merken, marketing- en communicatieafdelingen en advertising agencies om grensverleggend digitaal werk te maken. Als tijdelijk digital design team, pitch team of als aanvulling op een bestaand team. De mensen achter het bureau zijn Keith Kornson, Yordy van der Werff, Toby Mok en Leon Snelleman.

ronin team

Creatief partner Keith Kornson: “We weten hoe moeilijk het is ervaren en talentvolle designers te vinden, vast of freelance, laat staan een heel team. Met onze ervaring kunnen we intern digitaal werk naar een hoger niveau tillen en onze kennis delen. Daarmee bieden we een unieke aanpak op het gebied van digital design services.”

Digital design in Nederland is booming, zichtbaar aan de impact van Dutch Digital Design en het samenwerkingsverband vanuit de industrie en de HvA voor de Master ‘Digital Design’ die in september van start gaat. Kornson: “Dat was voor ons een duidelijk signaal om Ronin Amsterdam te starten en daarmee het antwoord te zijn op een sterke behoefte vanuit de industrie.”

 

Share and look smart:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

Dimitri

Dimitri is mede-oprichters van Pop the Campaign en werkzaam als creative lead in Amsterdam. Twitter: @D13M

You may also like...